WOOCOMMERCE

FEATURED PRODUCTS

Products marked as featured in admin panel

ADRENALINSKI SKOK 5 ml

1,650.00 din
UNTRAŠNJU LEPOTU ČINE URAVNOTEŽENI HORMONI. Sinergija esencijalnih ulja pomaže u održavanju žlezda u dobrom stanju kako bi zadržale maksimalno kvalitetnu proizvodnju hormona. KADA KORISTITI ADRENALINSKI SKOK Kod smanjene životne energije, kod teskobe ili stresa. Primeniti 2 -3 puta dnevno ili po potrebi tokom stresnih ili anksioznih trenutaka.

DETOX MASK 2 50ml

3,000.00 din
Detox maska dubinski čisti i pročišćava kožu,ojačava kožu otklanjajući nečistoće koje se talože tokom dana. Maska predstavlja idealan način intenzivnog čišćenja grube, nečiste, masne kože, kože sa proširenim porama i kože koja je intenzivno izložena stresu. Detox masku jednom do dva puta sedmično bogato nanesite na lice (uključujući područje oko očiju), vrata i po potrebi dekoltea. Prethodno kožu očistiti od nečistoća i šminke, i naneti prirodni enzimski piling, kako bismo dubinski otvorili pore i omogućili koži da u potpunosti iskoristi blagodeti hranjivih supstanci koje se nalaze u maski.

MIRISNI RATNIK 30ML

3,500.00 din

Mirisnog Ratnika možete početi koristiti odmah kada osetite simptome gripa. Dodajte nekoliko kapi u svoju kupku, distribuirajte ih u vazduh ili pomešajte sa uljem za utrljavanje. Posebno odabrane esencije u Mirisnom Ratniku imaju svojstva koja se mogu boriti protiv virusa, ublažiti simptome gripe i povećati udobnost tokom bolesti.

PREDAH ROLL-ON 10ML

700.00 din
Mešavina Predah je formulisana da olakša upale, grčeve, umor, zadržavanja tečnosti i pridružene bolove. Pomaže kod glavobolje i migrene, uravnotežuje krajnosti u emocijama i olakšava nervnu napetost, stres i lošu cirkulaciju.

ROMANSA MEŠAVINA 5ML

930.00 din
Romanasa je slatka i osvežavajuća mešavina eteričnih ulja za podsticanje osećanja ljubavi i poštovanja..

SNAGA VOLJE ROLL-ON 10ML

700.00 din

Mešavina Snaga volje promoviše osećaj sigurnosti, snage i hrabrosti. Ako se borite da izađete na kraj sa svakodnevnim zadacima ili Vam je jednostavno teško da se borite sa svakim danom kako on dolazi, ovo je kombinacija za Vas. Mešavina pomaže u rasterivanju straha, uspostavljajući ravnotežu emocija. Vreme je da prestanete da se plašite života i prihvatite ga.