Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

After Stings Roll-on 10 ml

550.00 din

Roll-on After Stings se koristi  za ublažavanje svrabeža i crvenila kože nakon uboda komaraca.

Preporučuje se za nežno smirivanje i ublaživanje crvenila i osipa nakon uboda insekata, zahvaljujući delovanju eteričnih ulja lavande, čajevca i divlje nane.

Nanesite prema potrebi na mesto uboda, gde će  eterična ulja postupno otpuštati aktivne komponente. Osećaj hlađenja nane smiruje svrabež, a antigljivično i antiflamatorno delovanje ulja čajevca i lavande pomoći će u tretiranju ugriza.

Natural Insect Repellent 100 ml

1,500.00 din
Prirodni losion protiv komaraca je mešavina prirodnih masnih i eteričnih ulja koja svojim sastavom štite, hrane i neguju kožu. Kombinacija sedam eteričnih ulja zajednički štiti od svih vrsta komaraca i ostalih insekata, a prijatnog je mirisa. Prilikom nanošenja losion se postupno upija, ne masti kožu i ne ostavlja tragove, već je vlaži i štiti.

Repelent Spray KIDS 100ml

1,000.00 din
Natural Mosquito sprej je mešavina prirodnih masnih i eteričnih ulja koja svojim sastavom štite, hrane i neguju dečju i osetljivu kožu. Kombinacija šest eteričnih ulja zajednički štiti od svih vrsta komaraca i ostalih insekata, a prijatnog je mirisa. Prilikom nanošenja sprej se postupno upija, ne masti kožu i ne ostavlja tragove, već je vlaži i štiti. Može se primeniti već u ranijoj dobi, kada dete napuni godinu dana života. Nanesen na kožu stvara prirodnu barijeru i štiti nežnu dečju kožu.