Приказани сви од укупно 10 резултата

AROMA TEA BOŽIĆNI SET

3,230.00 din
Božićni set je prikladan kao poklon za one koji vole mirisne note božićne atmosfere. Napravljen je tako da zadovolji svačija čula, u duhu božićnih nota i mirisa. Mešavina je prilagođena isparivačima, difuzerima, aroma lampama, masažnom ulju i kao dodatak proizvodima za negu tela. Božićni set je spakovan u zelenu ručno rađenu kutiju. Poklon set sadrži: 1. Eterično ulje Bergamot 5ml 2. Eterično ulje Bor beli 5ml 3. Eterično ulje Cimet list 5ml 4. Eterično ulje Narandža 5ml 5. Eterično ulje Zimzelen 5ml POKLON -  glinena pločica 

BOŽIĆNA BAJKA SET – LIMITED EDITION

2,670.00 din
KOLIČINE OGRANIČENE! Božićna Bajka set predstavlja kombinaciju sve četiri praznične mešavine, dve stare i dve potpuno nove mešavine. Kombinacija svih mešavina, odvešće Vas u pravu božićnu bajku u kojoj ćete, uz nekoliko kapi sinergije, podstaknuti svoju sopstvenu fantaziju i maštanje o avanturama. Naše mešavine inspirisane su bajkama, spajajući svetove verovanja i stvarnosti na način koji je zabavan, a istovremeno podržavajući um, telo i duh. Čitajući omiljenu bajku Vašem detetu uz mirise jedne od mešavina, zajedno sa detetom uronite u svet bajki i dopustite da Vas miris eteričnih ulja vodi u maštu. NOVOGODIŠNJA NOĆ 5ml BOŽIĆNO JUTRO 5ml BOŽIĆNO DRVCE  5ml SNEŽNA ŠUMA  5ml POKLON - kutija sa slike + glinena pločica

BOŽIĆNO DRVCE  5ml

770.00 din
Praznična mešavina koja podseća na miris sveže jelke kada donesete u dom. Odiše mirisom četinarskih šuma i stvara osećaj tek ubrane grančice koja za sobom ostavlja mirisni trag. Dodatno obogaćuje veštačku dekoraciju i stvara osećaj prirode u domu. Idealan novogodišni poklon dragim osobama u kombinaciji sa nekom prazničnom mešavinom.

BOŽIĆNO DRVCE SPREY  100 ml

650.00 din
Sprej Božićno Drvce stvara umirujuću atmosferu i praznično raspoloženje za sezonu koja odlikuje porodičnim okupljanjima i pripremama za praznike. Kombinacija eteričnih ulja stvara svežu i poznatu esenciju zime. Idealan novogodišni poklon dragim osobama u kombinaciji sa nekom prazničnom mešavinom.

BOŽIĆNO JUTRO 5ml

560.00 din
Mešavinu koristite za praznične dane kako bi Vam pomogla da budete ispunjeni i optimistični, pomozite da zavolite sebe i svet oko Vas, pomoću ove mešavine oprostite, otvorite srce i rasterajte sumorne misli. Ova mešavina je idealna i kao poklon dragoj osobi na božićno jutro kako bi simbolikom pokazali koliko Vam znače.

MIRISNA ČAROLIJA SET

3,170.00 din
Mirisna Čarolija set predstavlja kombinaciju sve četiri praznične mešavine uz eterično ulje lavande. Hladno godišnje doba budi našu čežnju za sigurnošću i toplinom. Baš ovaj set je tu da Vam omogući uživanje u spokojnim trenucima u domu sa dragim ljudima. Prenesite prirodu i mirise zimske čarolije u Vaš dom. Neka cela porodica uživa u prazničnim čarolijskim mirisima. Eterično ulje lavande dodato je kao podrška Vađem umu I duhu u kreiranju opuštajuće I relaksirajuće atomsfere. Ovom setu pripadaju sledeće mešavine: NOVOGODIŠNJA NOĆ 5ml BOŽIĆNO JUTRO 5ml BOŽIĆNO DRVCE  5ml SNEŽNA ŠUMA  5ml Eterično ulje Lavanda Prava 5ml POKLON - kutija sa slike + glinena pločica

NOVOGODIŠNJA NOĆ 5ml

560.00 din
Mešavinu koristite kako bi u svom domu ili sebi stvorili atmosferu novogodišnje noći. Kombinacija mirisa koja se nalazi u ovoj mešavine ostaviće Vas bez daha, kao i sam trenutak kada otkucava ponoć i spremni ste za nove ciljeve i stvaranje novih trenutaka sa vašim najbližima. Mešavina nam pomaže da donesemo nove novogodišnje odluke i da istrajemo u njihovom ostvarenju.

POKLON BOŽIĆNI LANČIĆ

5,850.00 din
Poklon set sadrži: 1. Lančić u odabranoj boji (Silver, Rose Gold , Gold) upakovan u elegantno pakovanje. 2. Božično jutro 5m Poklon idealan za novogodišnje i božićne praznike kada želite da iznenadite Vama blisku osobu.

POKLON NOVOGODIŠNJI LANČIĆ

5,850.00 din
Poklon set sadrži: 1. Lančić u odabranoj boji (Silver, Rose Gold , Gold) upakovan u elegantno pakovanje. 2. Mešavina NOVOGODIŠNA NOĆ 5ml Poklon idealan za novogodišnje i božićne praznike kada želite da iznenadite Vama blisku osobu.

SNEŽNA ŠUMA  5 ml

780.00 din
Mešavina Snežna Šuma daje osećaj svežinih šuma prekrivene snegom. Udisanjem ove mešavine, stvara Vam se osećaj kao da se nalazite na bajkovitim predelima prekriveni snegom. Svežina zime i hladan vazduh karakterišu ovu sinergiju. Idealan novogodišni poklon dragim osobama u kombinaciji sa Božićnim Drvcem Sprey.