WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks
aroma drops
Izlaz

Uljna mešavina za genitalne infekcije No 2

2,450.00 din
Proizvod koji pomaže kod crvenila, svraba i peckanja u urogenitalnom predelu. Sadrži esencijalna ulja koja deluju na normalnu bakterijsku floru intime, vraćajući broj bakterija koje su se previše razmnožile i dovele do disbalansa u ravnoteži. 100% čista esencijalna ulja su rastvorena u kvalitetnim, hladnoceđenim baznim uljima koja sprečavaju nastanak sekundarne infekcije. Nanosi se na spoljašnji deo urogenitalnog predela i može da se koristi i preventivno, kada ne postoji infekcija, za osećaj komfornosti. Preparat je potpuno prirodan i veoma je efikasan. Korišćenje preparata je potpuno bezbolno i u kućnim uslovima. Prodajna mesta gde možete kupiti proizvod pogledajte ovde

ROMANSA MEŠAVINA 5ML

930.00 din
Romanasa je slatka i osvežavajuća mešavina eteričnih ulja za podsticanje osećanja ljubavi i poštovanja..
Izlaz

REVITALISING HAIR SERUM 50 ML

1,800.00 din
OPIS Vremenski uslovi i tretmani mogu oštetiti Vašu kosu. Fuzija regeneriše vlasište, štiti kosu od sunca i drugih spoljnih uticaja. Obnavlja kosu spolja i iznutra, vraćajući joj snagu i elastičnost. Kosa postaje meka i sjajna.
Etericno-ulje-Bosiljak
Izlaz

BOSILJAK 5 ML

530.00 din
Botanički naziv : Ocimum Basilicum - hemotip metoksifenol Zemlja porekla : Vijetnam Ova jednogodišnja aromatična biljka poreklom je iz Azije, sa ovalnim, sjajnim, tamnim i pahuljastim listovima, a cveta krajem leta. Ima oko 150 vrsta bosiljka, koji imaju vrlo snažan miris i bele cvetove na kraju gornjeg dela stabljike. Deluje antibakterijski, analgetički, proivupalno, antiviralno.
mešavina-stres
Izlaz

STRES MEŠAVINA 5ML

830.00 din
Da li se osećate preplavljeni napetošću koju donosi svakodnevnica? Pomozite svom umu i telu da se opusti sa našom Stres ultra-pomirljivom mešavinom.

SNAGA VOLJE ROLL-ON 10ML

700.00 din

Mešavina Snaga volje promoviše osećaj sigurnosti, snage i hrabrosti. Ako se borite da izađete na kraj sa svakodnevnim zadacima ili Vam je jednostavno teško da se borite sa svakim danom kako on dolazi, ovo je kombinacija za Vas. Mešavina pomaže u rasterivanju straha, uspostavljajući ravnotežu emocija. Vreme je da prestanete da se plašite života i prihvatite ga.