fbpx
png-linija
Lejla Ljubenković & Aroma Tea Drops

Naš uspeh i istorija kompanije

aroma-tea-drops-o-nama

Priča počinje, kako to obično biva, sasvim slučajno, s jednom mamom koja je samo htela da joj deca ostanu u porodičnom poslu.

Priča počinje, kako to obično biva, sasvim slučajno, s jednom mamom koja je samo htela da joj deca ostanu u porodičnom poslu.

png-linija

O nama

Nahranimo dušu, telo i lepotu podjednakom strašću.

Sve je počelo pre petnaest godina kada je osnovano Aroma Tea udruženje za razvoj aromaterapije u svrhu naučnog i empirijskog istraživanja primene i delovanja esencijalnih ulja u cilju lečenja i nege tela, stvarajući  holističko okruženje.

Veliki broj polaznika, a sada profesionalnih aromaterapeuta i aromakozmetičara, te veliki broj konsultacija, tretmana, kliničkih slučajeva, temelj su i referenca za ideju pokretanja sopstvenog brenda.

png-linija
Idejni začetnici Aroma Tea Drops Brenda, majka i tri kćerke, objedinile su dugogodišnje iskustvo u kolekcije, čiju osnovu čine prirodne i organske komponente, poštujući principe ekologije.

Aroma Tea Drops kolekcije namenjene su svim ljubiteljima prirode i zdravog života, koji su u potrazi za proizvodima koji su isključivo ručno rađeni, u malim serijama.

Balkansko poluostrvo je prirodno okruženje bogato brojnim biljem, travama, vitaminima i mineralima. Sve te prirodne komponente poseduju višestruka blagotvorna svojstva.

Vekovima je autohtono stanovništvo Balkana koristilo upravo ono što im je sama priroda podarila, kako bi očuvali svoje zdravlje i vitalnost.

png-linija

Mirišljave isceljujuće materije

OČUVANJE BLAGIH I DOBRIH MATERIJA BILJAKA

U samom nastajanju proizvoda puno se pažnje posvećuje očuvanju aktivnosti svih blagih i dobrih materija koje nam donose biljke u krajnjim produktima.

U takvom procesu proizvodnje biljke su očuvale svoju aktivnost i energiju.

Tako one sa sobom donose energiju ambijenta u kojem su rasle, uz svoje mirišljave isceljujuće materije.

Pogledajte kolekciju Lejla Premium.

png-linija

UNAPREĐUJEMO ZDRAVLJE LJUDI

'Nahranimo dušu, telo i lepotu podjednakom strašću.''

Aroma Tea Drops Brend je pretočio autohtoni duh u savremene tehnologije i kreirao recepture u kojima su sirovine pretrpele minimalnu fizičku obradu.

Kao brend posvećen nasleđu, nastavljamo da unapređujemo zdravlje ljudi tako što kreiramo recepture, sa ciljem razvoja snažnog unutrašnjeg mira i temelja u borbi sa svakodnevnim stresom.

Aroma Tea Drops

png-linija
AROMA TEA DROPS

NAŠE PREZENTACIJE

Aroma Tea Drops kolekcije namenjene su svim ljubiteljima prirode i zdravog života, koji su u potrazi za proizvodima koji su isključivo ručno rađeni, u malim serijama.

Aroma Tea - Aromaterapija, Lejla Ljubenković

Aromaterapija - Lejla Ljubenkovic intervju