fbpx
Tu smo za Vas

Savetovalište

png-linija

Kako možemo da Vam pomognemo?

Polno prenosive infekcije su grupa oboljenja koja je još uvek praćena nizom predrasuda koje se rađaju iz straha i neznanja. Takođe, postoji sklonost da se očekuje da tegobe prođu same od sebe, što naravno nije moguće.

Mada samo ime to sugeriše, polno prenosive infekcije ne dobijaju se isključivo putem polnog odnosa. Postoje one koje se prenose putem krvi , sa majke na dete tokom trudnoće, porođaja ili dojenja.

Neke infekcije moguće je preneti i putem kontaminiranih peškira, garderobe itd, dok je HPV infekciju moguće  dobiti i direktnim kontaktom sa zaraženom kožom.

Kada se jave, simptomi mogu da se kreću od pojačane vaginalne sekrecije, specifične boje i mirisa, bola ili krvarenja prilikom polnog odnosa kod ženskih osoba, dok se i kod muškaraca i žena mogu pojaviti svrab ili osip u predelu polnih organa, promene u vidu bradavica ili plikova, tamna mokraća neprijatnog mirisa ili osećaj pečenja prilikom mokrenja.

Kao podrška programu Aroma Intimo  je organizovano SAVETOVALIŠTE  za primenu terapeutskih preparta kao i odgovara na pitanja koja nas dovode u zabludu ili čine sliku nedovoljno jasnom.

Osim odgovora  na vaša  pitanja, uz podršku stručnog tima nudimo i testiranje Kvantnim aparatom  na  patogene  uzročnike polno prenosivih infekcija.

KONTAKT TELEFON SAVETOVALIŠTA:    (+381) 69 2221964

KONTAKT TELEFON ZA TESTIRANJE: (+381) 69 126 1962